Stålhallar

Stålhallar i kvalité
Stålhallar används inom många olika affärsområden. De kan användas för lager, butiker, ridhus, maskinhallar, industrihallar, padelhallar och mycket annat. Stål är ett väldigt användbart material för konstruktioner av olika byggnader eftersom det är ett tåligt material. Det är faktiskt världens mest använda metalliska konstruktionsmaterial. I jämförelse med andra material så har det även en längre livslängd än liknande byggnader i material som till exempel trä. Stål avger inte heller några hälsoskadliga eller farliga ämnen. Byggnader med en stålstomme är säkra och i hög kvalité. Stålhallar är därför mycket hållbara över tid. Om du vill bygga stålhallar till din verksamhet så kan vi på Svenska Stålhallsbolaget hjälpa dig. Våra medarbetare har över 20 års erfarenhet i branschen och med vårt nystartade företag erbjuder vi en rad olika tjänster inom stålhallar.

Konstruktion och kommunikation
Vi hjälper dig med förslag gällande både material och utförandet av konstruktionen för dina stålhallar. Vi vill hjälpa dig att bygga stålhallar i kvalité. Beroende på vad ni planerar att bygga så anpassar vi vårt arbete enligt era behov. Om du ska bygga en butik, ett ridhus eller en padelhall så kan konstruktionen skilja sig åt en hel del. Måtten ser också ofta väldigt olika ut beroende på platsen för konstruktionen och hallens ändamål. Oavsett vad byggnaden ska användas till så är stålhallar ett tryggt och säkert val för konstruktionen. Vi på Svenska Stålhallsbolaget har all kompetens, erfarenhet och utrustning för att skapa stålhallar i alla möjliga storlekar. Vi är flexibla när det kommer till hallar i stål och dess mått. Vi har stora resurser att bygga alla typer av stålhallar, stora som små. Stål används ofta vid bygge av större hallar och det kan beskrivas som skelettet till en byggnad. Beroende på användningsområdet för dina stålhallar så anpassas sedan hallens väggar och tak som kan vara isolerade eller oisolerade.

Pålitlig samarbetspartners
Med oss på Svenska Stålhallsbolaget vid din sida kommer ditt företag att alltid ha en professionell samarbetspartner som alltid arbetar noggrant och effektivt. Vi är både flexibla och lösningsorienterade vid konstruktioner av stålhallar. Vi arbetar för att dina stålhallar ska bli så hållbara och kostnadseffektiva som möjligt. Vi tillhandahåller effektiva och smarta lösningar för konstruktioner av byggnader. Vi på Svenska Stålhallsbolaget hjälper dig med allt från byggprojektering och ritningar till markarbete och färdig produkt. Beroende på markunderlaget vid området där stålhallar ska byggas så kan arbetas omfattning variera. Med många års erfarenhet av att bygga olika typer av stålhallar i olika länder så är du i trygga händer när du anlitar oss. Vi på Svenska Stålhallsbolaget levererar nyckelfärdiga stålhallar och trygghet till våra kunder inom alla möjliga branscher. Tack vare vår långa erfarenhet inom branschen och vår breda kompetens så har vi goda samarbetsrelationer inom konstruktion av hallar. Vi anpassar vårt arbete enligt dina önskemål för att resultatet ska bli precis som du tänkt dig.

Vi bygger stålhallar i kvalité
Med över 20 års erfarenhet inom konstruktion är du i trygga händer när du anlitar oss. Vi har sammanlagt varit med om att bygga över 1000 hallar i Sverige, Norge och Finland. Vi gör verklighet av ditt drömprojekt. Våra ledord är innovation, utveckling och enkelhet. Vi lägger alltid stor vikt vid kommunikation under varje byggprojekt för att säkerställa att vi arbetar enligt dina önskemål. Vi följer tidsplanen under arbetets gång för att dina stålhallar ska bli färdiga i tid. Inga projekt är för stora eller för avancerade för oss. Vi har hög kapacitet och stora resurser för att ta oss an alla möjliga projekt inom stålhallar. Hör gärna av dig till oss på Svenska Stålhallsbolaget så hjälper vi dig med ditt byggprojekt. Vi hjälper dig att bygga stålhallar i kvalité!