Bygg ridhus för dina hästar
Ska du bygga ett ridhus? Att bygga ridhus är en god investering om ditt största intresse är – hästar. Med ett ridhus så kan du rida året om. Beroende på vilken disciplin inom hästsporten som du utövar och i vilken omfattning så kan behovet skilja sig mycket, här finns det många alternativ att välja på.

Trygg konstruktion av ridhallar
Vi har stor kunskap inom konstruktion och kan anpassa planritningen enligt dina önskemål och behov. Det kan handla om ridhusets bredd, längd och höjd men även ljusinsläpp, entréer och val av material till fasaden. Du kan också fundera över hur du planerar att använda ridhuset? Ridhuset kan användas för träning men också för tävlingar. Att ha ett väl fungerande och välgjort ridhus under en tävling är ett måste. Du kan behöva en eller flera banor vilket påverkar ridhusets storlek.
Det är också bra att fundera över omklädningsrum, läktare och andra delar som kan påverka konstruktionen, (ridhuset skall passa i den befintliga gårdsmiljön.) Våra medarbetare hjälper dig med ditt ridhus, från planering till färdigställande. Hos oss har du möjlighet till flera olika material för att bygga ett ridhus som passar dig perfekt.

Bilderna är exempel på ridhus.

Lång erfarenhet inom byggnadskonstruktion
Vi är en pålitlig byggfirma till ert nya ridhus. Våra medarbetare arbetar med kvalité och engagemang från början till slut. Under det första besöket kommer vi att undersöka markområdet där du vill bygga ditt ridhus. Vi kommer att se över markunderlaget och vilka förhållanden det finns på platsen. Sedan kommer vi att påbörja planeringen och ritningar. Stallbyggnader och ridhus kan byggas på väldigt många olika sätt. För oss är det viktigt att ditt ridhus konstrueras så optimalt som möjligt för just dig och dina hästar. Vi har kontroll på hela byggkedjan och säkerställer hög kvalité till ett bra pris. Med oss kommer byggprocessen att bli enkel och effektiv.

Vi hjälper dig att bygga ridhus
Vi på Svenska Stålhallsbolaget är ett nystartat företag med god erfarenhet inom byggnadskonstruktioner i både stål och plåt. Våra ledord är innovation, utveckling och enkelhet. För oss är det viktigt att du känner dig trygg när du anlitar oss för att bygga ditt ridhus. Därför lägger vi stort vikt vid god kommunikation där vi finns tillgängliga under hela projektets gång. Vår personal har över 20 års erfarenhet av att bygga stålhallar och har därför hög kunskap inom bygg och konstruktion. När vi bygger ditt ridhus kommer du få hjälp av rutinerade medarbetare med skicklighet inom byggnadskonstruktioner. Inga projekt är för stora eller svåra för oss. Vi tillhandahåller unika och smarta lösningar för konstruktioner av ridhus. Vi anpassar vårt arbete enligt dina önskemål. Du är välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vårt arbete och hur vi kan hjälpa dig att bygga ditt ridhus!