Moderna maskinhallar

För en trygg konstruktion
Vill du bygga en maskinhall? Många maskiner och material kommer att försvaras i byggnaden och det är viktigt att de förvaras på ett tryggt sätt och kan hanteras året runt. Varje företag är unikt så här krävs det flexibla lösningar när det gäller konstruktionen av en maskinhall.

Maskinhallar för alla företag
Maskinhallar kan användas inom många olika slags branscher. Många av våra kunder vet precis vilka behov de har, vår uppgift är då att skapa en konstruktion som uppfyller kraven. 
Att bygga maskinhallar i stål medför många fördelar. Materialet är mycket hållbart och slitstarkt, därför är stål ett perfekt material att använda vid byggnation av maskinhallar. Det är ett kostnadseffektivt sätt att få många kvadratmeter på kort tid. Vid bygge av maskinhallar så är det bra att fundera över behovet i verksamheten, några exempel är ingångar, typ av portar, antal fönster och dörrar, vilket påverkar mängden ljusinsläpp, isolering, färger och mycket annat.

Erfarna inom konstruktion och bygg
Våra ledord är innovation, utveckling och enkelhet. För oss är det viktigt att du känner dig trygg när du anlitar oss. Vi har många års erfarenhet inom yrket och hög kunskap om maskinhallar. Vi hjälper dig att planera och bygga maskinhallar enligt dina önskemål. Vi på Svenska Stålhallsbolaget har hög kompetens, lång erfarenhet och modern utrustning fö ratt skapa byggnader i bästa kvalité. Vi hjälper dig att bygga hallar, oavsett storlek. Inget projekt är för stort eller för avancerat för oss. Vi hjälper dig under hela byggnadsprocessen. Från planering och beställning av material till utförandet och däri produkt. Vi kan också hjälpa dig med förslag gällande val av material och planritning. Efter en lång tid i branschen har vid god kunskap om hur smarta planlösningar byggs för maskinhallar. Vi är en professionell och pålitlig samarbetspartner under ditt byggprojekt. Vi arbetar alltid med noggrannhet och effektivitet för att dina maskinhallar ska byggas hållbart och bli färdiga enligt tidsplan. Vi lägger alltid stor vikt vid kommunikation för att säkerställa ett bra resultat enligt era önskemål.

Vi hjälper dig att bygga maskinhallar
Vi på Svenska Stålhallsbolaget har byggt maskinhallar och andra byggkonstruktioner i över 20 år. Vi har därför många års erfarenhet inom yrket. Vi driver vårt nystartade företag med stort engagemang och driv. För oss är våra kunder det viktigaste vi har, därför lägger vi stort fokus vid god kommunikation och bra service. Vi levererar skräddarsydda och unika lösningar för just er verksamhet. Vår professionella personal har sammanlagt varit med och byggt över 1000 hallar i Sverige, Norge och Finland. Vi har därmed förverkligat många drömprojekt av maskinhallar för verksamheter inom många branscher. Inget projekt är för stort för oss. Vi är flexibla i vårt arbete och har stor kapacitet att sköta omfattande projekt av hallar. Med hög kunskap om konstruktion i stål ser vi till att dina maskinhallar byggs i hög kvalité för att hålla i många år framöver. Du är varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi bygger maskinhallar!