Logistikhallar

För en effektivare logistik
Skall ni bygga en logistikhall? Logistikhallar kan användas inom många olika affärsområden. Alla logistikhallar kan utformas på olika sätt som ger goda förutsättningar för ett effektivt logistikflöde. Logistikhallar behöver ofta ha en stor lagerkapacitet och fria höjder för att kunna hantera varor och kolli på ett smidigt och snabbt sätt. Vi på Svenska Stålhallsbolaget AB har god erfarenhet av att hjälpa kunder att bygga logistikhallar i alla möjliga utformningar och storlekar.

Skräddarsydda logistikhallar för ditt företag
Det är viktigt med öppna ytor och en generös takhöjd för att kunna optimera en stor lagerkapacitet samt effektiv hantering av varor. Vi utformar logistikhallen enligt dina önskemål. Det är viktigt att skapa förutsättningar för en enkel och effektiv av- och pålastningar av varor, särskilt om det pågår ett in och ut flöde från transporter. Med rätt planlösning kommer ni att skapa ett enkelt flöde i och runt din logistikhall. Vid ett enkelt uppstartsmöte beskriver ni er idé och vi kommer tillsammans fram till en bra lösning.

Pålitlig affärspartner inom konstruktion av logistikhallar
Med en bred kundbas hjälper vi både stora och större företag inom alla möjliga branscher. Våra medarbetare arbetar med stort engagemang och driv, vi vill hitta unika helhetslösningar för varje kund som anlitar oss. Vi arbetar noggrant med varje moment under konstruktionen för att se till att dina framtida logistikhallar är i högsta kvalité. Vi är experter på logistikhallar och har hjälpt kunder i hela Norden att bygga nya hallar till deras verksamhet. Med många år inom konstruktionsarbete kan du känna dig trygg när du anlitar oss. Vi hjälper dig under hela byggnadsprocessen, från början till slut. Från planering och beställning av material till konstruktion, bygge och färdig hall. Vi följer riktlinjer och råd för att konstruktionen ska ske smidigt och korrekt. Våra ledord är innovation, utveckling och enkelhet. Vi använder modern utrustning och material för att bygga logistikhallar som håller i många år framöver. Inget uppdrag är för stort eller för komplicerat för oss. Vi har stora resurser inom vårt företag och hög kapacitet att ge dig stora och öppna ytor för din logistik.

Vi hjälper dig som vill bygga logistikhallar
Svenska Stålhallsbolaget är ett nystartat företag men personalstyrkan har över 20 års erfarenhet inom konstruktion och bygge av logistikhallar och andra typer av byggkonstruktioner. Vi hjälper dig från start med projektledning, planering och beställning av material till konstruktion och slutfärdigt resultat. Vi håller god kommunikation under arbetets gång för att säkerställa att du är inkluderad och att allting utförs enligt din vision. Efter lång tid i branschen har vid god kunskap om hur smarta planlösningar byggs för logistikhallar. Vi hjälper gärna dig vidare med bra idéer för att skapa den optimala lösningen för din logistik.
Vill du ha hjälp att bygga logistikhallar? Då har du kommit rätt! Hör gärna av dig till oss på Svenska Stålhallsbolaget så hjälper vi dig att bygga logistikhallar till din verksamhet!