Lagerhall

Lagerhall som uppfyller alla krav
Vill du bygga en Lagerhall eller ett större utrymme för ditt lager?

Förvaring och funktion i lagerhall
En lagerhall är en byggnad som används för förvaring. Lager används inom alla möjliga branscher. Om du driver ett grossistföretag så behövs ofta en bra förvaring av olika slags konsumtionsvaror och i många fall även för kylförvaring. Om du har ett transportföretag så kan du behöva isolerade eller oisolerade fraktcentraler. Du kan också behöva anpassa din lagerhall för högt brandskydd och inbrottsskydd. 
Vi skapar optimala utrymmen för förvaring för ditt företags varor och produkter. Vi bygger allt från oisolerade förvaringsutrymmen till stora logistikhallar. Funktioner som kylförvaring och tillgång till på- och avlastning kan behövas i en lagerhall vilket vi också kan tillhandahålla.

Bilderna är exempel på logistik och lager.

Erfarna inom byggprojekt av lagerhall
Vi på Svenska Stålhallsbolaget har både stor kunskap och lång erfarenhet inom byggnation av stålhallar. Vi är därför en trygg affärspartner vid konstruktion av din lagerhall. Under arbetets gång håller vi dig alltid uppdaterad. För oss är det viktigt att du är inkluderad i alla moment under konstruktionen om du så önskar. Vi strävar både efter långsiktiga kundrelationer och ett utförande som är hållbart.
Vi förstår och uppfyller varje kunds unika önskemål och krav. Vi arbetar alltid systematiskt och noggrant med varje del av din lagerhall för att skapa en trygg arbetsplats på ert nya lager. Med en smart planlösning kommer din lagerhall att effektivisera ert arbete ännu mer. Vår personal har hög kompetens om konstruktioner och byggnationer i stål. Vi utformar unika lösningar för att din lagerhall ska optimeras enligt din verksamhet. Vi har hjälpt både mindre och större företag att bygga lagerhall. Inget projekt är för stort eller för avancerat för oss. Vi har modern utrustning och kapacitet att bygga hallar på stora ytor och på olika markunderlag.

Vi hjälper dig att bygga en säker lagerhall
Dags att bygga lagerhall? Vi på Svenska Stålhallsbolaget har över 20 års erfarenhet av att planera och bygga lagerhallar till företag inom alla branscher. Vi är ett tryggt val av samarbetspartner vid byggnation av din lagerhall. Vi hjälper dig med hela projektet, från början till slut. Våra erfarna och professionella medarbetare hjälper dig med allt från skisser och planering, beställning av material till konstruktion, bygge och tillslut färdig lagerhall. Innovation, utveckling och enkelhet är våra ledord. Med stort fokus på dig som kund erbjuder vi även kreativa förslag vid ritning av planlösningen och konstruktionen för din lagerhall. Det är viktigt för oss att ni får bästa möjliga resultat, därför lyssnar vi alltid till dina behov för att bygga en perfekt lagerhall för din förvaring av varor. Du får gärna höra av dig till oss på Svenska Stålhallsbolaget så hjälper vi dig att komma igång att bygga din framtida lagerhall!